You are currently viewing Banannabeach a la Diada de la Rumba a la Sala Apolo

Banannabeach a la Diada de la Rumba a la Sala Apolo

Banannabeach participa a la festa d’aniversari del FORCAT amb un concert a la Sala Apolo de celebració dels seus 10 anys fomentant la Rumba Catalana

El passat diumenge 11 de novembre, l’Associació FORCAT (Foment de la Rumba Catalana) i la Diada de la Rumba van celebrar el seu desè aniversari a Barcelona amb moltes activitats, exposicions i sobretot un gran concert a la Sala Apolo on hi van participar bandes actuals de renom dins el gènere de la Rumba Catalana.

Banannabeach va ser una de les bandes escollides per formar part del cartell d’aquest aniversari, i va oferir un concert ple d’energia amb la rumba com a ingredient principal, barrejada amb ritmes tropicals, rock i punk. Aquesta és la recepta especial de Banannabeach, que va fer ballar sense parar a les més de 500 persones que no es van voler perdre aquesta celebració. Banannabeach va actuar al costat de grups com la Banda del Panda o Pantanito, tot plegat una demostració de què el gènere de la Rumba Catalana segueix molt viu i que transmet molta alegria i felicitat a l’hora d’escoltar-la, tal com demostren les imatges del concert de la banda empordanesa.

La festa de celebració dels 10 anys de la Diada de la Rumba serà itinerant i seguirà per les ciutats de Girona i Mataró. Moltes felicitats i moltes gràcies al FORCAT per la seva gran tasca.

Resum del concert de Banannabeach a la Diada de la Rumba – Sala Apolo, 11 de novembre de 2018

Deixa un comentari