You are currently viewing La gira a Cuba de Banannabeach en 60 segons

La gira a Cuba de Banannabeach en 60 segons

Banannabeach viu a Cuba l’experiència més important de la seva carrera

Us presentem un avanç en imatges de Cuban Experience, el documental que la banda empordanesa va aprofitar per gravar durant la gira de concerts que va fer a la capital del Carib el passat mes de novembre.

Una experiència inoblidable amb concerts en sales, actuacions improvitzades al carrer al mes pur estil cubà, i tallers de rumba a escoles del país. Com ja es pot veure en aquest vídeo, la seva música ha estat molt ben acollida per la població cubana.

Un viatge on Banannabeach també ha gravat veus, instruments i sons de músics cubans pel seu segon disc. Arribats de Cuba segueixen tancats a l’estudi treballant en aquest nou àlbum, que veurà la llum el març de 2018.

BANANNABEACH

Banannabeach va néixer l’any 2009 i és actualment la unió de nou músics amb influències molt diverses, des de la rumba catalana, a la salsa, passant pel rock i el punk. Són els creadors de la “Runkba”, un gènere que té lloc per a tothom. Ho demostra el clima que creen tan en directe com en les seus temes.

Tot i que els seus orígens se situen dins el gènere de la Rumba Catalana, el naixement de Banannabeach va tenir lloc a les platges de l’Empordà, adoptant des de l’inici una clara influència de ritmes tropicals. Partint d’una matèria prima de guitarra, palmes, alegria i ventilador, la banda ha aconseguit crear una recepta musical pròpia que representa la combinació i la unió d’aquestes dues terres que comparteixen molt més que un lligam històric. Cuban Experience és, per tant, la recerca de nous matissos. I on millor que a Cuba, altar del so afro-llatí, on la música és una religió i on la banda ha tingut l’ocasió de treballar amb grans músics envoltats de la màgia de la gent cubana.

Deixa un comentari