You are currently viewing Jordi Ninus: Brussel·les i Luxemburg, un somni fet realitat !!

Jordi Ninus: Brussel·les i Luxemburg, un somni fet realitat !!

El passat 27, un petit i preciós teatre al bell mig de Luxemburg anomenat Sang&Klang va ser el lloc on Jordi Ninus acompanyat per Jimmy Vidal va presentar el seu disc.

Un concert més d’una gira amb la qual ha actuat ja a diverses capitals europees i on una cinquantena de catalans residents a Luxembourg varen omplir la platea i fins i tot alguns es van atrevir a pujar a l’escenari amb l’èxit “Junts“.

Una experiència magnífica sense cap mena de dubte que es suma a les ja incomptables vivències al voltant del segon disc del músic de Cardedeu.

foto brusseles jordi ninusI a l’endemà, Brussel·les. Un concert que havia generat expectació. Fins i tot el govern català el va anunciar a través del seu twitter. La sala, situada al centre de la ciutat, destil·lava elegància i uns aires rústics al més pur estil belga.

Una actuació que va comptar amb la presència d’una seixantena de catalans amb moltes ganes de passar-ho bé. De nou, el públic assistent va embogir amb el single “Junts” amb el que en Ninus i Jimmy Vidal van tancar el concert. Una gran nit plena de bon rotllo.

Atents perquè la gira europea no acaba aquí. Molt aviat anunciarem més dates!!!

Deixa un comentari