You are currently viewing CLIMA, EL NOU GRUP DE MÚSICA FESTIVA DE L’ALT EMPORDÀ, PUBLIQUEN EL SEU DISC DEBUT T’HE TROBAT A FALTAR SOTA EL SEGELL HALLEY SUPERNOVA

CLIMA, EL NOU GRUP DE MÚSICA FESTIVA DE L’ALT EMPORDÀ, PUBLIQUEN EL SEU DISC DEBUT T’HE TROBAT A FALTAR SOTA EL SEGELL HALLEY SUPERNOVA

  • Post author:
  • Post category:General

Clima presentarà el seu disc en directe el pròxim dissabte 4 de desembre a la Cate de Figueres a les 23:00h

El nou disc T’he trobat a faltar és fruit dels més de quinze anys d’amistat entre el Bertu (cantant), el Puji (baix), el Didak (bateria) i l’Hector (guitarra), que després d’haver coincidit als escenaris decideixen començar un projecte propi. Aquest disc, composat en ple confinament, el que els ha permès treballar-lo i mimar-lo amb calma, ha estat produït per Miki Santamaria, baixista i compositor dels Doctor Prats.

El grup empordanès es va estrenar a l’octubre amb el single “T’he trobat a faltar” que dona nom al seu primer disc que edita aquesta tardor el segell Halley Supernova. Els Clima expliquen que composar aquesta cançó els va servir com a punt de partida per sentir-se inspirats per seguir creant cançons pròpies i és per això que han triat també aquest títol pel disc.

Les cançons que formen part del primer disc de Clima, T’he trobat a faltar, van del pop fins al rock, passant per diversos estils com el funky o la rumba. Els Clima expliquen vivències personals a temes com “Em brillen els ulls”, ”T’he trobat a faltar” o “Si tingués el poder” i il·lusions compartides a “Cor fort”, que és un cant a lluitar per el que realment ens importa. A “Petits detalls” i “Com els ocells” parlen sobre el moment de voler fer un gir a la vida que portes i trobar noves maneres de seguir. Al disc debut de Clima també hi ha cançons que expliquen experiències més difícils com ara “Te’n vas” o “Mira amunt”, que pretén donar ànims d’una forma molt optimista a gent que passa per moments psicològics durs, com ara ansietats o depressions. I també hi ha lloc per històries imaginades durant el temps de confinament com “Calma” o “No hi pots faltar”.

T’he trobat a faltar és la carta de presentació dels Clima. 10 cançons on el pop, el mestissatge i l´electrònica conviuen de forma perfecta per arribar a consolidar un projecte que de ben segur es podrà gaudir als principals escenaris de Catalunya.

Les entrades al concert de presentació es poden adquirir a través de la web www.climaoficial.cat.