You are currently viewing Jordi Ninus és Disc Xtrems 2016, Millor cançó de l’estiu pel Diari La Vanguardia i Artista Revelació pel Musicat

Jordi Ninus és Disc Xtrems 2016, Millor cançó de l’estiu pel Diari La Vanguardia i Artista Revelació pel Musicat

El segon disc de Jordi Ninus, París, ha estat un èxit durant tot el 2016. Grans concerts i actuacions (Festes de la Mercè, Illa Fantasia, Sala Bikini, Londres, Programa “Divendres” de Tv3 i “Els Matins de Tv3” entre d’altres) amb una gira que l’ha portat a moltes poblacions de tota Catalunya; una acceptació absoluta per part dels mitjans més importants del país, on la seva música sona diàriament (40ppals, Rac105, EuropaFM, KissFM, Ràdio4…); i molts seguidors i fans fidels que el segueixen allà on Jordi Ninus actua. 

Ninus_merce_reduit

El músic afincat a Cardedeu ja va ser guardonat com a Cançó de l’Estiu del 2016 pel Diari La Vanguardia amb el seu primer single Junts (llegiu l’article aquí http://bit.ly/2jms9QB) i tot just s’acaba de proclamar, gràcies a la votació popular, Disc Xtrems 2016 amb el disc París, com a millor disc català de tot l’any passat. El 2014, amb el seu primer disc Camina, ja trepitjava amb força al ser considerat com l’ Artista Revelació a tota Catalunya pel Totmusicat.

Amb dues nominacions als prestigiosos premis Enderrock a “Millor disc d’autor” i “Millor cançó d’autor”, Jordi Ninus segueix amb una Gira Europea aquest 2017 amb actuacions ja confirmades a Brussel·les, Luxemburg i París després del seu pas per la gran ciutat de Londres, on ja hi va actuar a finals del 2016.

El que li espera el 2017 és encara molt més gran, amb actuacions importants ja confirmades que encara no podem revelar però que permetrà als seus seguidors poder-lo veure arreu del país.

El directe de Jordi Ninus és enèrgic, potent, festiu i amb una interacció especial entre músics i públic que caracteritza especialment el caràcter del cantautor.

Comença un 2017 molt emocionant i engrescador! Ens hi voleu acompanyar?

NinusFonsColor_illafantasia_reduit

Jordi Ninus és un músic barceloní afincat a Cardedeu descrit com algú que a través del seu enèrgic directe és capaç de generar un clima fresc i festiu. Amb un estil pop que tendeix clarament al folk, compte amb melodies amb les que el públic té ganes de moure el cos i gaudir de la festa. Un artista profund quan cal, sincer, i d’aquelles persones tan autèntiques que no deixen indiferent ningú. Només amb 2 discs s’ha posicionat en la primera línia de la música nacional catalana, ho demostra el suport que ha rebut de les emissores de ràdio més importants del país, que ja estan passant el tercer single del disc “París”. Diverses ràdios com els 40 Principals l’anuncien com “l’Artista Pop del moment”.

 

RECULL DE PREMSA:

“La cançó Junts de Jordi Ninus és un dels himnes estiuencs del 2016 a Catalunya”. – Entrevista als 40 Principals (Vídeo)

Justo Molinero: “El disc de Jordi Ninus és un èxit, un èxit per anys. Jordi Ninus ha arribat al món de la música per quedar-s’hi”. – Els Matins de Catalunya Ràdio (Àudio)

Toni Marín: “Jordi Ninus és el cantant pop que més fort pot pegar en el futur”. – Cadena Ser (Minut 22.35)

“Si Jordi Ninus segueix aixi, fins i tot París se li quedarà petit” – Revista La Tornada (Cronica)

                                                                                                             Videoclip del single “Junts” – Jordi Ninus

 

Deixa un comentari