You are currently viewing Desfés-te de Festa, Crossing aposta per un espectacle de gran format

Desfés-te de Festa, Crossing aposta per un espectacle de gran format

Després d’el gran ressò amb el seu primer àlbum: “Junts parem el temps” el grup alt empordanès Crossing presenta un segon treball anomenat “Desfés-te de festa”.

Havent conegut, en tan sols una primera gira, diversos escenaris com el Festival Acústica, La Festa dels Súpers, el YoungFest Barcelona, i més de quaranta concerts arreu de Catalunya, el grup Crossing assoleix una experiència i maduresa que els ha permès, en aquest segon àlbum, dur a terme una evolució estètica amb un so pop-dance contundent i internacional, tot fent camí amb aquesta voluntat d’autosuperació i versatilitat que caracteritza els Crossing.

Amb aquest nou pas endavant, Crossing aposta per un espectacle de gran format que els portarà de gira per tot Catalunya i el sud de França, acompanyats de quatre músics: guitarra, baix, bateria i percussionista, a més dels tres components del grup: els germans Ernest i Marina, veus principals i guitarra, i en Joel , teclats i veus.

El seu projecte està totalment consolidat, amb un present brillant i un futur il·lusionant.

Són joves, conscients que s´ha de treballar dur, però venen amb ganes de quedar-se i fer arribar la seva música al màxim de gent possible.

Videoclip:

Deixa un comentari