You are currently viewing Èxit al concert de presentació de Lapsus del nou disc “Compte Enrere”

Èxit al concert de presentació de Lapsus del nou disc “Compte Enrere”

Concert Lapsus - Sala La Mirona - 13 de gener de 2017

Més d’un centenar de persones es van desplaçar divendres passat a la Sala La Mirona de Salt per acompanyar els Lapsus en el seu concert de presentació del nou disc “Compte Enrere”. Un esdeveniment que va comptar amb la col·laboració del grup pop Màia, que va fer una actuació elegant i plena de força que va sorprendre a tots els assistents.

El concert de Lapsus va començar just a mitjanit, amb les més de cent persones davant l’escenari esperant amb impaciència que els olotins sortissin a  a cantar tots els temes tan del segon com del primer disc. “Fills del mateix sol”, del nou àlbum “Compte Enrere”, amb el so d’un saxo impecable, va encetar una nit de rock enèrgic i potent plena de sorpreses i interacció amb el públic.

Després d’una primera part amb cançons ja molt conegudes per tot el públic, Marina Prades va tornar a aparèixer a l’escenari per cantar, juntament amb els Lapsus, la bonica cançó “De mil colors”, on tot el públic il·luminava la pista amb les mans ben amunt mostrant uns braçalets fluorescents de colors que s’havien repartit a l’entrada de la sala. El moment àlgid va arribar amb “L’home del sac”, quan va aparèixer un home vestit de vagabund i va omplir la pista amb globus de Lapsus que volaven per tota la sala. “Tristament feliç”, el tema del disc en homenatge als refugiats, va sonar amb tanta força que va fer saltar, cantar i ballar a tots els fans de Lapsus.

Jordi Ninus també va aparèixer a l’escenari per cantar amb en Marc el tema “Desapareix” del primer disc “Desperta”, i l’Àlex Vidal, antic membre de Lapsus, també va voler compartir la diada amb la banda i tots junts van interpretar un dels temes més escoltats del primer àlbum, “Si estàs amb mi”.

La nit va acabar amb la famosa cançó “Desperta”, i després d’un “No n’hi ha prou” del públic, que encara no volien que el concert s’acabés, totes les veus que van sortir a col·laborar durant el concert van tornar a aparèixer a l’escenari per cantar “Que tinguem sort” de Lluís Llach.

Un final impressionant seguit d’un llarg i fort aplaudiment que va demostrar que el concert havia estat un èxit, i que el públic s’ho havia passat d’allò més bé.

Lapsus_LaMirona_fotofinish

Deixa un comentari