You are currently viewing Concert presentació del nou disc de Lapsus

Concert presentació del nou disc de Lapsus

El 13 de gener Lapsus presentarà a la Sala Mirona de Salt el seu segon disc “Compte Enrere”. Un concert que comptarà amb l’actuació del grup pop Màia, format per la Marina Prades i Gus Wallin, artistes catalans que han actuat en grans escenaris arreu del país i que han estat nominats als premis Enderrock i com a Millor Artista Revelació als Premis ARC 2015.

cartel-lmirona-lapus

Lapsus presentarà “Compte Enrere” d’una manera original, amb un directe potent i enèrgic i amb un concert ple de sorpreses constants. Una diada, en definitiva, inoblidable.

GIRA “COMPTE ENRERE”

“Compte Enrere” és el nom del nou disc de Lapsus que va sortir a la llum el 21 d’octubre de 2016. Un disc que mostra una important evolució i maduresa de la banda des de la seva creació l’any 2010. El treball està dedicat bàsicament a la vida, al compte enrere que comença just quan naixem, i que va avançant amb el temps mentre al món hi passen coses, coses molt importants que ens preocupen i que ens fan viure el present.

El seu single “M’agrades” ja s’ha guanyat el suport dels crítics musicals i de les emissores de ràdio de Catalunya, el videoclip té ja més de 25.000 visualitzacions entre Facebook i Youtube. Lapsus ofereix un rock català fresc però a la vegada clàssic que recorda als grans artistes catalans d’aquest estil, però amb una forta personalitat, ritmes i cançons que enganxen i amb unes lletres que parlen de la vida, les experiències personals, i molt dedicades a temes de preocupació i reivindicació social.

Amb la gira del seu primer treball “Desperta”, Lapsus va tocar entre d’altres llocs a les Festes del Tura d’Olot, Festes de la Mercè de Barcelona i les Festes de Santa Tecla de Tarragona entre molts altres municipis. El disc va tenir una repercussió mediàtica molt important, actuant als canals de la Televisió de Catalunya i sonant a les principals ràdios del país, a més de ser objecte d’artistes a gran part dels mitjans de comunicació escrits.

Comença el “Compte Enrere”, i el que els espera amb aquest nou disc és molt gran…

lapsus_rellotges_bona

MÀIA

Màia és un cor fràgil i unes mans enormes per esquinçar l’univers i descobrir què es vessa d’ell. Màia és descobrir que a la vida no importa la durada sinó la intensitat amb la què es viu.

Vàrem néixer a mitjans de 2012 com un grup pop de cançons pròpies amb pinzellades d’altres estils musicals.

La recerca constant de la melodia, la combinació de veus (cuidades i pensades per acompanyar la instrumentació en cada tema) i el valor del violí com a instrument cada cop més representatiu dels temes són característiques de la nostra personalitat.

Les nostres lletres expliquen històries amb una barreja de lírica urbana, metàfores personals, tints onírics i certa poesia.

Esperem estar a prop teu en aquest meravellós viatge anomenat Màia.

Seguim?

maia_foto1

Entrades a la venda a l’enllaç següent: https://www.codetickets.com/mirona/ca/casadelamusica.cat/875/

Deixa un comentari