You are currently viewing Crossing al Mítics Festival 2017

Crossing al Mítics Festival 2017

La segona edició del Mítics Festival, que se celebra a les Terres de l’Ebre (Tarragona), comptarà amb el directe de Crossing sumant d’aquesta manera un altre gran escenari a la seva carrera arreu de Catalunya com Barraques de Figueres 2016, Barraques de Roses 2016, Cassà de la Selva, Festival Strenes 2016, Festival Acústica 2015.

El festival tindrà lloc divendres 7 i el dissabte 8 de juliol a L’Aldea (Tarragona), i sumarà música, art i tendències. Crossing compartirà cartell amb el rock psicodèlic de Sidonie, la rumba catalana de La Pegatina, els grups catalans Animal i Pepet i Marieta, Joan Rovira i En&Ton, a més dels emergents Neptuno, Contracop i Toboggan Tones.

L’èxit de CROSSING ja va ser més que notable amb el primer treball “Junts Parem el temps”, on el single “Parem al temps” ja té més de 400.000 reproduccions al youtube i va estar seleccionat entre els millors temes en català de l’estiu de 2014 per diverses revistes i diaris musicals.

Els directes de CROSSING estan plens de sorpreses: coreografies que fan ballar a tot el públic, i un especial carisma dels germans Pratcorona que enamora tan als més petits com als més grans. Sempre amb un somriure i plens d’energia, CROSSING han aconseguit arrossegar un gran nombre de públic allà on actuen. En la nova gira aposten per un so més contundent i internacional, que segueix la voluntat d’autosuperació i versalitat que tan els caracteritza.

MÉS INFORMACIÓ DEL MÍTICS FESTIVAL 2017

 

 

Deixa un comentari