Clima és el nou grup de música festiva en català nascut a l’Alt Empordà

El grup ha presentat aquest novembre de 2021 el seu nou disc T’he trobat a faltar que és fruit dels més de quinze anys d’amistat entre el Bertu (cantant), el Puji (baix), el Didak (bateria) i l’Hector (guitarra), que després d’haver coincidit als escenaris decideixen començar un projecte propi. Aquest disc, composat en ple confinament, el que els ha permès treballar-lo i mimar-lo amb calma,  ha estat produït per Miki Santamaria, baixista i compositor dels Doctor Prats.

Les cançons que formen part del primer disc de Clima, T’he trobat a faltar, van del pop fins al rock, passant per diversos estils com el funky o la rumba. Els Clima expliquen vivències personals a temes com “Em brillen els ulls”, ”T’he trobat a faltar” o “Si tingués el poder” i il·lusions compartides a “Cor fort”, que és un cant a lluitar per el que realment ens importa. A “Petits detalls” i “Com els ocells” parlen sobre el moment de voler fer un gir a la vida que portes i trobar noves maneres de seguir. Al disc debut de Clima també hi ha cançons que expliquen experiències més difícils com ara “Te’n vas” o “Mira amunt”, que pretén donar ànims d’una forma molt optimista a gent que passa per moments psicològics durs, com ara ansietats o depressions. I també hi ha lloc per històries imaginades durant el temps de confinament com “Calma” o “No hi pots faltar”.

T’he trobat a faltar és la carta de presentació dels Clima. 10 cançons on el pop, el mestissatge i l´electrònica conviuen de forma perfecta per arribar a consolidar un projecte que de ben segur es podrà gaudir als principals escenaris de Catalunya.

SEGUEIX CLIMA A LES XARXES

CONSULTA DISPONIBILITAT CLIMA
Digue'ns per a quines dates vols disponibilitat, descriu-nos per a on i quin tipus d'esdeveniment seria i tota la informació que pot ser d'interès.

CONTRACTACIÓ CLIMA: sergi@ooriginalmtm.com / 667 05 86 54