WASA Corporation

EL GRUP

Benvolguts terrícoles, els informem que l’Agència Espacial WASA arriba a les vostres contrades!

Ha arribat el dia que una tripulació amb llargues trajectòries en el món dels escenaris, nascuda de la mà del duet “Il Duo al Pesto”, decideixen unir-se per formar una banda amb un directe potentíssim que no deixarà INDIFERENT NINGÚ. Una magnífica posada en escena s’uneix amb el ritme d’aquells temes que han fet gran la música popular de les darreres dècades.

Més de dues hores d’espectacle proposen una fórmula non-stop de remixos impossibles, curosament enllaçats i amb combinacions sorprenents i divertides. El seu repertori és del més variat: des de les cançons més emblemàtiques de la Movida Madrileña, passant per Los Secretos, M-Clan o Duncan Dhu; recordant l’època daurada del rock català a ritme de Sopa de Cabra, els Pets o Sau, entre d’altres; i sense oblidar els grans hits internacionals que ens porten de ben segur a l’èxtasi musical com Gloria Estefan, Shakira, Ricky Martin,… No se’ls acaben mai les cançons ni les ganes de tocar-les!

Sempre donant una importància merescuda a la posada en escena, inspirada en un viatge universal que transformen en música, WASA Corporation ve disposada a aterrar a totes les festes on l’objectiu màxim sigui l’espectacle de qualitat, la diversió i els càntics a ple pulmó!

XARXES


safari-2-32   facebook-3-32-1   youtube-32-1   instagram-32-1

Share this post

Vols més informació?

OoriginalWASA CORPORATION