SÜBITUS

EL GRUP

Sübitus neix de la formació musical que ha composat el nucli dur de l’espectacle Musicaest de la Companyia Festinamus des de l’any 2005, participant en grans fires temàtiques de França, i arreu de la península ibèrica. Amb la mateixa idea i els mateixos músics, però amb una posta en escena i un espectacle renovats, Sübitus pretén concentrar els seus esforços en oferir un producte musical de qualitat, sense deixar de banda l’aspecte visual i escènic,així com el rigor històric, tant en el seu vestuari com en els seus instruments i sonoritat.
L’espectacle consta d’un grup de músics de carrer que toquen música medieval en un format completament itinerant, ideal per realitzar actuacions en qualsevol plaça o espai, però també adequat per cercaviles, rues i seguicis dins el marc de les fires medievals, així com actes populars i tradicionals.
Dins el repertori que s’interpreta, trobem temes amb uns orígens més ancestrals o, si més no, amb una marcada sonoritat envellida, basat en troballes de cançons de les èpoques medieval i renaixentista, però també en cançons més actuals, les quals el grup ha arranjat tot adaptant-les a la formació que proposen per aconseguir la sensació d’estar al bell mig de l’Edat Mitjana.
En el seu format habitual, Sübitus proposa una formació de quintet: una gralla dolça sense claus, una gralla dolça amb claus, una tarota, un timbal de cordes petit amb bordonera, i un timbal de cordes gros. Tot això, a més de diversos instruments de percussió menor, així com també gralls i corns per donar suport a les freqüències greus.

XARXES


safari-2-32   facebook-3-32-1    twitter-3-32-1    youtube-32-1   instagram-32-1

Share this post

Vols més informació?

OoriginalSUBITUS