BANANNABEACH

EL GRUP

“Som aire fresc i festiu, som alegria convertida en so. Diuen que si és bona, sona de l’Empordà a Barcelona. Nascuts en aquell petit racó del món on la tramuntana dels encants va convertint somnis en realitat”

Banda de rumba vestida d’aires tropicals mestissos, nascuda a l’Alt Empordà a finals de 2009 amb les ganes I la filosofia de repartir festa, alegria i ventilador.

Banannabeach és la unió de nou músics d’influències molt diverses, des de la rumba catalana a la salsa, passant pel rock i el punk. Són els creadors de la “Runkba”, un gènere que té lloc per a tothom. Ho demostra el clima que creen tant en les seves actuacions en directe, com en els seus temes.

Després de dos anys de gira amb el seu primer disc “Camino a la Playa” (2016), la banda va emprendre un viatge a la recerca de nous matisos. Aquesta aventura va començar el novembre de 2017 amb una gira de concerts a Cuba, i va culminar amb un nou disc anomenat “Rico y Suave Mambo” a la primavera de 2018, i una posterior gira amb el mateix nom que els ha portat a més de 30 escenaris per tota Catalunya.

Bananabeach es troba ara en un moment vital de la seva trajectòria, que obra l’horitzó d’aquest llarg camí començat ara fa ja deu anys.

La llarga trajectòria de Banannabeach és un aval per a qualsevol festa!

XARXES


safari-2-32   facebook-3-32-1    twitter-3-32-1    instagram-32-1    youtube-32-1

Share this post

Vols més informació?

OoriginalBANANNABEACH